Soekkot (Loofhuttenfeest) en Sjemeni Atseret (Slotfeest) 5 en 12 oktober in Noordbroek

Met het Bazuinenfeest achter ons kijken we nu vooruit naar de verdere hoogtijdagen van de Eeuwige voor dit najaar. Zaterdag 30 september is het Jom Kippoer, de Grote Verzoendag. Deze datum valt samen met ons tweewekelijkse rooster voor samenkomsten en is dus op de gebruikelijke plaats en tijd in de Helperkerk.

Donderdag 5 oktober 2017 vieren we als gemeente de eerste dag van het Loofhuttenfeest en op donderdag 12 oktober vieren we de achtste dag die direct op het Loofhuttenfeest volgt: Sjemeni Atseret, ook bekend als Slotfeest. De locatie is Zorghotel De Lijwiekstee, Hoofdstraat 98, 9635 AX te Noordbroek. We maken gebruik van de zijdeur, rechts van de hoofdingang.

De aanvang is om 10:00 uur en om 12:00 uur houden we kiddoesj met brood en wijn gevolgd door een uitgebreide maaltijd. De samenkomsen eindigt om 14:00. Jong en oud zijn welkom. De maaltijd wordt geheel verzorgd, dus het is niet nodig om iets mee te nemen. Wel stellen we het op prijs als u via het contactformulier kenbaar kunt maken als u graag bij een of elk van deze samenkomsten aanwezig wilt zijn. We kunnen dan namelijk zorgen voor de juiste hoeveelheden voor de maaltijd.

Geplaatst in Gemeente, Nieuws.